Νόστιμα και αρωματικά κεφτεδάκια!!!


Υλικά για 20 κεφτεδάκια:

  • 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 αυγό
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • αλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη
  • φρέσκος δυόσμος
  • φρέσκος μαϊντανός
  • τυρί τριμμένο (γραβιέρα ή σκληροτύρι)
  • 1 μπαγιάτικη φέτα ψωμί μουσκεμένη σε νερό
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί εκτός από το τυρί.
  2. Αφού ζυμωθούν όλα μαζί στο τέλος ρίχνουμε και το τυρί.
  3. Πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από το αλεύρι.
  4. Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι κατά προτίμηση βαθύ και μόλις κάψει ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε ανά διαστήματα  μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα!!!
  5. στραγγίζουμε τα κεφτεδάκια από το περίσσιο λάδι τους πάνω σε χαρτί κουζίνας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις