Νόστιμα και αρωματικά κεφτεδάκια!!!
Υλικά για 20 κεφτεδάκια:
- 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 αυγό
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- αλάτι-πιπέρι
- ρίγανη
- φρέσκος δυόσμος
- φρέσκος μαϊντανός
- τυρί τριμμένο (γραβιέρα ή σκληροτύρι)
- 1 μπαγιάτικη φέτα ψωμί μουσκεμένη σε νερό
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί εκτός από το τυρί.
- Αφού ζυμωθούν όλα μαζί στο τέλος ρίχνουμε και το τυρί.
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από το αλεύρι.
- Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι κατά προτίμηση βαθύ και μόλις κάψει ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και ανακατεύουμε ανά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα!!!
- στραγγίζουμε τα κεφτεδάκια από το περίσσιο λάδι τους πάνω σε χαρτί κουζίνας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας