ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

Ορεκτικό φανταστικό-καταπληκτική ιδέα για αξιοποίηση κόκκινων αυγών που έχουν μείνει από το Πάσχα ή απλά ένα εντυπωσιακό κι εύκολο μεζεδάκι συνοδευτικό για κάθε περίσταση!!!


Αυτά που θα χρειαστούμε είναι:
  • αυγά βραστά σε θερμοκρασία δωματίου 
  • τυρί κρέμα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγό
  • μαγιονέζα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγό
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • άνηθος ψιλοκομμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • τουρσί καρότο ή αγγουράκι ή πήκλες


Πώς τα φτιάχνουμε:
  • Κόβουμε τ'αυγά στη μέση με προσοχή  και αδειάζουμε τους κρόκους τους στο μπλέντερ.
  • Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη μαγιονέζα τόσα κουταλάκια όσα αυγά χρησιμοποιήσουμε πχ. εάν χρησιμοποιήσουμε 5 ολόκληρα αυγά θα χρειαστούμε 5 κουταλάκια του γλυκού τυρί κρέμα και 5 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ομοιογενή κιτρινωπή κρέμα. 
  • Μεταφέρουμε την κρέμα σε κορνέ και γεμίζουμε κάθε ασπράδι στο σημείο που ήταν η θέση του κρόκου.
  • Πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και γαντζώνουμε στην κρέμα από ένα κομματάκι τουρσί. Τέλος αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τα γούστα.
  • Βάζουμε τα αυγά για λίγο στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα και σερβίρουμε.


Καλή σας όρεξη ❣️
Σας φιλώ :*
Μαριφάνη

Σχόλια

  1. Καλημέρα να έχεις μια όμορφη χαρούμενη δημιουργική κυριακή υπέροχη ιδέα να είσαι πάντα καλά με της υπέροχες συνταγές που ανεβάζεις ❤😋❤😋❤😋❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Δημοφιλείς αναρτήσεις