Λαδοτυρομπούρεκα ! ! !

Πανεύκολα και πεντανόστιμα! ! !




Υλικά:

  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κρόκος αυγού
  • 1 φλιτζ.φέτα καλά θρυμματισμένη
  • 3 κουτ.σ. γραβιέρα τριμμένη
  • 1 κουτ.γλ. αλάτι
  • 2 κούπες αλεύρι απ
Εκτέλεση:
  1. Η διαδικασία απλούστατη: Ανακατεύουμε καλά το λάδι με το γιαούρτι, το αλάτι και τον κρόκο κι έπειτα προσθέτουμε τα τυριά και σιγά σιγά το αλεύρι (ενδεχομένως να χρειαστεί περισσότερο) ζυμώνοντας μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο για 20' λεπτά να σφίξει η ζύμη και πλάθουμε πιτάκια. Τα βάζουμε σε ταψί αλάδωτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' βαθμούς στον αέρα για 20' λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις