Τέλεια κρουασανάκια με αρμυρή γέμιση ! ! !
Τέλειaα μεζεδάκια για μπουφέ ή σνακ. Προσωπικά τα φτιάχνω και για κολατσιό στο γραφείο κάθε φορά με άλλη γέμιση!!!
Υλικά:
- 1η γέμιση:
- κρουασανάκια βουτύρου
- παριζάκι κομμένο σε φετάκια μισοφέγγαρα
- τυρί για τοστ σε φέτες κομμένες στα δύο
- φέτες αγγουριού
- ροκφόρ
- βιτάμ
- τυρί για τοστ σε φέτες κομμένες στα δύο
- ροκφόρ
- ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
- βιτάμ
3η γέμιση:
- τόνος σε νερό
- μαγιονέζα
- αλατοπίπερο
- μαρούλι
- σαλάμι αέρος σε φετάκια κομμένα σε μισοφέγγαρα
- γραβιέρα σε λεπτά μακρόστενα κομματάκια
- αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
- λίγη μουστάρδα
- Παίρνουμε τα κρουασανάκια τα ανοίγουμε στη μέση και βάζουμε όποια γέμιση θέλουμε.Γίνονται νόστιμα και αφράτα.
- Για πιο τραγανό αποτέλεσμα ανοίγουμε στη μέση τα κρουασανάκια και τα φρυγανίζουμε λίγο στο φούρνο για 3-4 λεπτά.
- Για τις γεμίσεις με το ροκφόρ και το βιτάμ αναμιγνύουμε καλά τα 2 αυτά υλικά με ένα πιρούνι και απλώνουμε.
- Για τη γέμιση με τη μαγιονέζα, ανακατεύουμε τον τόνο μαζί με την μαγιονέζα και τον τόνο πασπαλίζοντας μέσα και λίγο πιπέρι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας