Ντοματίνια -"όστρακα"!

Υλικά:
  • 25 μικρά ντοματίνια
  • 1/2 πακέτο τυρί κρέμα
  • κάπαρη
  • αλάτι-πιπέρι
  • λίγη ρίγανη
Εκτέλεση:
  1. Ανοίγουμε τα ντοματίνια και με ένα μικρό κουταλάκι αδειάζουμε το εσωτερικό.Δεν κόβουμε τα καπάκια τους.
  2. Γεμίζουμε με το τυρί κρέμα, αλατοπιπερώνουμε λίγο και τοποθετούμε από μία καπαρίτσα!
  3. Ακουμπάμε τα καπάκια τους πάλι να φαίνονται μισόκλειστα!
  4. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη από πάνω τους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις