Ντοματοκουπάκια

Υλικά:

  • 8 μικρές κόκκινες γλυκές ντοματούλες ή ντοματίνια
  • 250 γρ. κοπανιστή Τήνου (εάν είναι πολύ πικάντικη την αναμειγνύουμε με 2 κουτ.σ. βούτυρο μαλακό)
  • 1 κουτ.γλ. ελαιόλαδο
  • κάπαρη



Εκτέλεση:

  1. Ανοίγουμε στη μέση τις ντοματούλες χωρίς να αφαιρέσουμε το εσωτερικό τους.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κοπανιστή με το λάδι και προαιρετικά το βούτυρο και ταράζουμε με ένα πιρούνι για να αφρατέψουν.
  3. Πιάνουμε ένα ένα τα κομμάτια ντομάτας και απλώνουμε από πάνω τους μια ποσότητα γέμισης.
  4. Στολίζουμε με μία καπαρίτσα  κάθε μία από αυτές!!!

Σημ.:Πολύ ωραίο μεζεδάκι για ούζο!!!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις