Κρέπα-ομελέτα πανεύκολη και πολύ γρήγορη!!!
Για όσους δεν κρατιούνται από την πείνα!!!
Εννοείται ότι η γέμιση καθορίζεται από εσάς!!!
Εκτέλεση:
Καλή σας όρεξη!!!
Εννοείται ότι η γέμιση καθορίζεται από εσάς!!!
Υλικά για 1 ατομική κρέπα-ομελέτα:
2 μεγάλα αυγά
3 κουτ.σ. γάλα
αλάτι-πιπέρι
Για τη γέμιση χρησιμοποίησα:
6 λουκανικάκια χωριάτικα κοκτέιλ κομμένα σε μικρά κομματάκια
κεφαλοτύρι τριμμένο
μουστάρδα
Εκτέλεση:
- Ροδίζουμε λίγο τα λουκανικάκια σε ελάχιστο ζεστό ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το γάλα και το αλατοπίπερο.
- Σε ένα αντικολλητικό μικρής διαμέτρου τηγάνι, βάζουμε 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο να πάει παντού και να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε μέσα το μείγμα αυγών και κουνάμε γρήγορα το τηγάνι να απλωθεί. Χαμηλώνουμε στο μέτριο τη φωτιά.
- Αφήνουμε να ψηθεί η μια πλευρά και αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και από την άλλη.
- Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο την ομελέτα και την πασπαλίζουμε εσωτερικά με το τυρί.
- Στη μισή πλευρά σκορπάμε τα λουκανικάκια και τους απλώνουμε και λίγη μουστάρδα.
- Διπλώνουμε με την άλλη πλευρά της ομελέτας όπως κάνουμε στις κρέπες και στα σάντουιτς!
- Εάν μας αρέσει πασπαλίζουμε και εξωτερικά με λίγο τυρί!
- Απολαμβάνουμε ζεστή!
Καλή σας όρεξη!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας