Κρέπα-ομελέτα πανεύκολη και πολύ γρήγορη!!!

Για όσους δεν κρατιούνται από την πείνα!!!
Εννοείται ότι η γέμιση καθορίζεται από εσάς!!! 






Υλικά για 1 ατομική κρέπα-ομελέτα:
2 μεγάλα αυγά 
3 κουτ.σ. γάλα
αλάτι-πιπέρι
Για τη γέμιση χρησιμοποίησα:
6 λουκανικάκια χωριάτικα κοκτέιλ κομμένα σε μικρά κομματάκια
κεφαλοτύρι τριμμένο
μουστάρδα

Εκτέλεση:

  1. Ροδίζουμε λίγο τα λουκανικάκια σε ελάχιστο ζεστό ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το γάλα και το αλατοπίπερο.
  3. Σε ένα αντικολλητικό μικρής διαμέτρου τηγάνι, βάζουμε 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο να πάει παντού και  να ζεσταθεί.
  4. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα αυγών και κουνάμε γρήγορα το τηγάνι να απλωθεί. Χαμηλώνουμε στο μέτριο τη φωτιά.
  5. Αφήνουμε να ψηθεί η μια πλευρά και αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και από την άλλη.
  6. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο την ομελέτα και την πασπαλίζουμε εσωτερικά με το τυρί.
  7. Στη μισή πλευρά σκορπάμε τα λουκανικάκια και τους απλώνουμε και λίγη μουστάρδα.
  8. Διπλώνουμε με την άλλη πλευρά της ομελέτας όπως κάνουμε στις κρέπες και στα σάντουιτς!
  9. Εάν μας αρέσει πασπαλίζουμε και εξωτερικά με λίγο τυρί!
  10. Απολαμβάνουμε ζεστή!

Καλή σας όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις