Γίνετε μέλος του blog μας

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Τέλεια κρουασανάκια με αρμυρή γέμιση ! ! !





Τέλειaα μεζεδάκια για μπουφέ ή σνακ. Προσωπικά τα φτιάχνω και για κολατσιό στο γραφείο κάθε φορά με άλλη γέμιση!!!

Υλικά:
  • 1η γέμιση:
  • κρουασανάκια βουτύρου
  • παριζάκι κομμένο σε φετάκια μισοφέγγαρα
  • τυρί για τοστ σε φέτες κομμένες στα δύο
  • φέτες αγγουριού
  • ροκφόρ
  • βιτάμ
2η γέμιση:
  • τυρί για τοστ σε φέτες κομμένες στα δύο
  • ροκφόρ
  • ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
  • βιτάμ

3η γέμιση:
  • τόνος σε νερό
  • μαγιονέζα
  • αλατοπίπερο
  • μαρούλι
4η γέμιση:
  • σαλάμι αέρος σε φετάκια κομμένα σε μισοφέγγαρα
  • γραβιέρα σε λεπτά μακρόστενα κομματάκια
  • αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • λίγη μουστάρδα
Εκτέλεση:
  1. Παίρνουμε τα κρουασανάκια τα ανοίγουμε στη μέση και βάζουμε όποια γέμιση θέλουμε.Γίνονται νόστιμα και αφράτα.
  2. Για πιο τραγανό αποτέλεσμα ανοίγουμε στη μέση τα κρουασανάκια και τα φρυγανίζουμε λίγο στο φούρνο για 3-4 λεπτά.
  3. Για τις γεμίσεις με το ροκφόρ και το βιτάμ αναμιγνύουμε καλά τα 2 αυτά υλικά με ένα πιρούνι και απλώνουμε.
  4. Για τη γέμιση με τη μαγιονέζα, ανακατεύουμε τον τόνο μαζί με την μαγιονέζα και τον τόνο πασπαλίζοντας μέσα και λίγο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας