ΠΑΓΩΤΟ ΣΙΚΑΓΟ | CHICAGO ICE CREAM | ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΑΓΩΤΟ ΣΙΚΑΓΟ | CHICAGO ICE CREAM | ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Άλλη μια vintage παγωτο-πρόταση για να πάρετε ιδέα σερβιρίσματος!
Παρακάτω θα δείτε την απλούστερη εκδοχή του, όμως μπορείτε βέβαια να εμπλουτίσετε το παγωτό αυτό με τα υλικά της επιλογής σας όπως ξηρούς καρπούς, τρούφα κλπ!
Αυτά που χρειαζόμαστε για κάθε 1 μερίδα είναι:
- 3 μπάλες παγωτό σοκολάτα έτοιμο ή σπιτικό (εγώ χρησιμοποίησα το δικό μου εξαιρετικό soft παγωτό σοκολάτας με μέλι χωρίς ζάχαρη, συνταγή ΕΔΩ ) ή 2 μπάλες παγωτό σοκολάτας και 1 μπάλα παγωτό παρφέ σοκολάτας (συνταγή ΕΔΩ )
- φρέσκια σαντιγί
- μπισκότα τριμμένα σε σκόνη
- σταγόνες σοκολάτας
- σιρόπι σοκολάτας
- ολόκληρα μπισκότα ή πουράκια για γαρνίρισμα
Ας το ετοιμάσουμε:
- Σιροπιάζουμε εσωτερικά το μπολ με σιρόπι σοκολάτας και βάζουμε εναλλάξ παγωτό, σιρόπι, τριμμένο μπισκότο κ.ο.κ.
- Με κορνέ σχηματίζουμε μεγάλες ροζέτες σαντιγί, ραντίζουμε σιρόπι, προσθέτουμε τρίμματα μπισκότου και τέλος διακοσμούμε με τις σταγόνες σοκολάτας, τα πουράκια ή τα ολόκληρα μπισκότα (ή και τα δύο!).
- Όσο το παγωτό αρχίσει και μαλακώνει. ενώνονται εσωτερικά στο μπολ τα υλικά και γίνεται όνειρο!
Καλή σας απόλαυση!
Σας φιλώ :*
Μαριφάνη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας