ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ Μια απόλυτα γευστική και δροσιστική πρόταση για τούρτα φράουλα, δροσιστική και ανάλαφρη με υλικά "έκπληξη". Δοκιμάστε τη μετά από ένα πλούσιο γεύμα ή τούρτα γενεθλίων! Υπέροχη παραγωγικά πρόταση για γλυκό ψυγείου! Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 27εκ. Για τη βάση: 1 και 1/2 πακέτου μπισκότα σαβαγιάρ γάλα για το ράντισμα Για την κρέμα: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί 1 κάψουλα βανίλια 6-7 φράουλες κομμένες σε χοντρά κομμάτια Για το γλάσο φράουλα: 300γρ. σιρόπι παγωτού με γεύση φράουλα (όχι με κομμάτια φρούτων ή έξτρα χυμό φρούτου, αλλά ένα άλλο φθηνό σιρόπι) 50γρ. κορνφλάουρ 125ml νερό 1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική Για τη διακόσμηση: Φράουλες/σιρόπι φράουλας / σταγόνες λευκής σοκολάτας Στην πράξη: Χτυπάμε 5 λεπτά στο μίξερ τη φυτική σαντιγί μαζί με το ζαχαρούχο και τη βανίλια να γίνουν απαλή κρέμα. Ενώνουμε απαλά τις φράουλες. Βάζουμε το τσέρκι πάνω σε μια πιατέλα. Βρέχουμε στιγμιαία μια δόση σαβαγιάρ μέσα στο γάλα και τα στρώνουμε μέ