Γίνετε μέλος του blog μας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Φρουτοσαλάτα!!!

Υλικά:
6 κομμάτια ροδάκινο κομπόστα
2 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο τσαμπί φρέσκια σταφίδα
2 φάκελοι φρουί ζελέ με γεύση φράουλα με βράσιμο
σιρόπι κομπόστας

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το φρουί ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αντικαθιστώντας όμως το 1/2 του νερού που ζητείται για βράσιμο με σιρόπι κομπόστας.
Κόβουμε τα ροδάκινα και τα μήλα σε κύβους.
Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο αφήνουμε 3 λεπτά να κρυώσει λίγο και να αρχίζει ελαφρώς να πήζει.
Μέσα σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε ένα μέρος του ζελέ, έπειτα ρίχνουμε μερικά από τα φρούτα, διάσπαρτα, αφήνουμε πάλι 2 λεπτά, ξανά ρίχνουμε πάλι λίγα φρούτα και συνεχίζουμε τη διαδικασία κατά τον ίδιο τρόπο.
Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε!!!

Σημ.:Εάν θέλουμε αντικαθιστούμε το σιρόπι κομπόστας με χυμό ίδιας κατά προτίμηση γεύσης  με το ζελέ π.χ. ζελέ πορτοκάλι με χυμό πορτοκάλι, ζελέ μπανάνα με χυμό μπανάνα κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας