ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΑ Α ΛΑ ΚΡΕΜ
ΣΝΙΤΣΕΛ ΧΟΙΡΙΝΑ Α ΛΑ ΚΡΕΜ
Γρήγορη λύση για τους εργαζόμενους, τους αρχάριους ή τους φοιτητές... Εύκολο φαγητό που θα δώσει τη λύση όταν δεν ξέρεις "τι στο καλό να φτιάξεις πάλι μπας και φάει το παιδί"...
Φανταστικά, πεντανόστιμα, λαχταριστά σνίτσελ χοιρινά α λα κρεμ!!!
Παρακαλώ σερβιριστείτε!!!
Υλικά για 2 άτομα:
- 2 σνίτσελ χοιρινά πανέ
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ.σ. γεμάτη κορν φλάουρ
- 2 κουτ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 3 λευκομανίταρα κομμένα σε φετάκια ή 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 35 γρ. βούτυρο
- 1/2 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε λίγο ζεστό λάδι τηγανίζουμε τα σνίτσελ να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές. Εναλλακτικά τα ψήνουμε στο φούρνο στους 175 βαθμούς με αέρα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί για 40' λεπτά.
- Μαραίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς καθόλου λιπαρή ουσία, τα μανιτάρια (είτε φρέσκα είτε κονσέρβας) μαζί με τις πιπεριές να πιούν τα υγρά τους κι αφήνουμε στην άκρη.
- Βάζουμε σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος μαζί με το κορν φλάουρ σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος ρίχνουμε το βούτυρο, το αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο και τέλος ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά που σωτάραμε να ενωθούν στη σάλτσα.
- Σερβίρουμε τα σνίτσελ μας με τη σάλτσα, το τριμμένο τυρί και συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανιτές ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας μας!
Καλή σας όρεξη!
Σας φιλώ :*
Μαριφάνη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας