ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
Ορεκτικό φανταστικό-καταπληκτική ιδέα για αξιοποίηση κόκκινων αυγών που έχουν μείνει από το Πάσχα ή απλά ένα εντυπωσιακό κι εύκολο μεζεδάκι συνοδευτικό για κάθε περίσταση!!!
Αυτά που θα χρειαστούμε είναι:
- αυγά βραστά σε θερμοκρασία δωματίου
- τυρί κρέμα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγό
- μαγιονέζα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγό
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- άνηθος ψιλοκομμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- τουρσί καρότο ή αγγουράκι ή πήκλες
Πώς τα φτιάχνουμε:
- Κόβουμε τ'αυγά στη μέση με προσοχή και αδειάζουμε τους κρόκους τους στο μπλέντερ.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη μαγιονέζα τόσα κουταλάκια όσα αυγά χρησιμοποιήσουμε πχ. εάν χρησιμοποιήσουμε 5 ολόκληρα αυγά θα χρειαστούμε 5 κουταλάκια του γλυκού τυρί κρέμα και 5 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία ομοιογενή κιτρινωπή κρέμα.
- Μεταφέρουμε την κρέμα σε κορνέ και γεμίζουμε κάθε ασπράδι στο σημείο που ήταν η θέση του κρόκου.
- Πασπαλίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και γαντζώνουμε στην κρέμα από ένα κομματάκι τουρσί. Τέλος αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τα γούστα.
- Βάζουμε τα αυγά για λίγο στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη ❣️
Σας φιλώ :*
Μαριφάνη
Καλημέρα να έχεις μια όμορφη χαρούμενη δημιουργική κυριακή υπέροχη ιδέα να είσαι πάντα καλά με της υπέροχες συνταγές που ανεβάζεις ❤😋❤😋❤😋❤
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ σας ευχαριστώ!!! Με γεμίσατε με θετική ενέργεια!!!
Διαγραφή