Ζύμη πίτσας με φάριν απ!!!
Άλλη μία εκδοχή για πανεύκολη πίτσα, χωρίς μαγιά άρα και χωρίς χρόνο αναμονής!!!
Υλικά:
5 κουτ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κουτ.γλ. ζάχαρη
1/2 κουτ.γλ. αλάτι
1/2 φλιτζ.τσ. γάλα
1 φλιτζ.τσ. νερό
300 γρ. περίπου φάριν-απ
(ό,τι τραβάει η όρεξή σας για "γέμιση")
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το λάδι μαζί με τη ζάχαρη και το αλάτι.
- Συνεχίζουμε με το γάλα ανακατεμένο με το νερό και τέλος σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να πάρουμε ένα μαλακό μείγμα που θα ξεκολλάει απ' τα χέρια.
- Λαδώνουμε λίγο ένα ταψί και ανοίγουμε σιγά σιγά τη ζύμη. Επιφανειακά τρυπάμε με πιρούνι.
- Ψήνουμε για 10' λεπτά μόνης της σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' των αντιστάσεων και έπειτα απλώνουμε τα υλικά της επιλογής μας.
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο στους ίδιους βαθμούς για ακόμη 15' λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη και ενωθούν τα υλικά!!!
Καλή σας απόλαυση!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας