Στραπατσάδα με πελτέ σε 2' λεπτά!!!

Για τρομερά....ανυπόμονους και πεινασμένους!!!

Η γεύση που δίνει ο πελτές σε συνδυασμό με το κρεμμύδι και τη φέτα δεν περιγράφεται σε μια άκρως αγαπημένη και ταχύτατη ελληνική συνταγή!!!




Υλικά για 2 άτομα:
4 αυγά χτυπημένα
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε μισοφέγγαρα
2 κουτ.σ. πελτές ντομάτας
1/2 φλιτζ.τσ. φέτα σκληρή θρυμματισμένη
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο μείγμα για κοτόπουλο
αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση:


  1. Βάλτε σε ένα μέτριο τηγάνι 5 κουτ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίξτε τα κρεμμύδια ελαφρώς να καραμελώσουν. Συνεχίστε με τον πελτέ και ανακατέψτε να πάρουν χρώμα τα κρεμμύδια.
  2. Ρίξτε τα χτυπημένα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατέψτε τα όλα μαζί. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο!!
  3. Τέλος ανακατέψτε μαζί και τη θρυμματισμένη φέτα!!! Το μείγμα σας θα βγει ροδαλό απ' τον πελτέ και ψιχουλιαστό σε υφή!!! Έτοιμο!!! 


Καλή σας απόλαυση!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις