Κρέπες αλμυρές πανεύκολες!!!!
Για τη γέμιση
Εκτέλεση:
ΣΗΜ: Εάν αντικαταστήσουμε στο μείγμα το αλάτι με 1 κουτ.γλ. ζάχαρη και 1 κάψουλα βανίλια τότε μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχες γλυκές κρέπες με τα υλικά τις αρεσκείας μας....
- τυρί γκούντα τριμμένο
- μορταδέλα σε φέτες
- βούτυρο
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- γάλα
- αλάτι-πιπέρι
- Χτυπάμε με τον αυγοδάρτη ή με μίξερ χειρός το αυγό μαζί με το γάλα, το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να γίνει χυλός.
- Σε ένα τηγάνι που που θα έχει ζεσταθεί καλά αβουτύρωτο ρίχνουμε από 2 κουταλιές μείγματος, κουνάμε καλά και απότομα ώστε να πάει παντού και αφήνουμε να ψηθεί η κάθε κρέπα μας και να ροδίσει και από τις 2 μεριές γυρίζοντάς τες κατ΄τον γνωστό τρόπο.
- Αφού τελειώσουμε με τις βάσεις, γεμίζουμε με τα υλικά μας και τοποθετούμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη σφιχτά.
- Περιχύνουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με΄επιπλέον τυρί για να κάνουν κρούστα.
- Ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 170' βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά!
- Απολαμβάνουμε ζεστές!
ΣΗΜ: Εάν αντικαταστήσουμε στο μείγμα το αλάτι με 1 κουτ.γλ. ζάχαρη και 1 κάψουλα βανίλια τότε μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχες γλυκές κρέπες με τα υλικά τις αρεσκείας μας....
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας