Λυχνάρια με μπανάνα και σοκολάτα
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 10 μικρά τετράγωνα σφολιατάκια
- 1 μπανάνα κομμένη σε λεπτές φετούλες
- μερέντα
- βούτυρο
- τριμμένο μπισκότο
- σοκολάτα ρόφημα σε σκόνη
- Παίρνουμε ένα ένα τα σφολιατάκια και αλείφουμε στο κέντρο τους λίγο βούτυρο.
- Βουτάμε μία μία φετούλα μπανάνας μέσα στη μερέντα.
- Γεμίζουμε κάθε σφολιατάκι με 2-3 φετούλες και με τριμμένο μπισκότο.
- Πιάνουμε και τις 4 γωνίες καθενός από αυτά και τις ενώνουμε.
- Τις "τσιμπάμε" προς τα έξω ώστε να σχηματιστεί μια κορυφή.
- Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180' βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζουμε και έτσι όπως είναι ζεστά τα πασπαλίζουμε με το κακάο!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας