Αρμυρό μωσαικό
Υλικά:
- 1/2 μπαγκέτα μαύρη
- 1 1/2 πακέτο τυρί κρέμα κλασικό
- 100 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
- 2 κουτ.σ.βούτυρο
- πράσινες ελιές κομμένες σε μικρά κομματάκια
- 4 φέτες μορταδέλα ψιλοκομμένη
- 2 κουτ.σ.μαγιονέζα κλασική ή light
- 1/4 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
- Ανοίγουμε κατά μήκος το ψωμί και το αδειάζουμε καλά από την ψίχα του.
- Γεμίζουμε όλο το κενό της ψίχας που αφαιρέσαμε με τη γέμιση χωρίς να μείνουν κενά και το κλείνουμε σαν σάντουιτς.
- Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο σφιχτά και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή που θα το σερβίρουμε.(Προτιμότερο να γίνει η προετοιμασία του από την προηγούμενη μέρα).
- Την μέρα που θα το σερβίρουμε, το ξετυλίγουμε και με ένα μεγάλο κοφτερό με δόντια μαχαίρι ψωμιού το κόβουμε σε φέτες πάχους 3 εκ.
Νοστιμότατο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας