Αρμυρό μωσαικό

Υλικά:
  • 1/2 μπαγκέτα μαύρη
  • 1 1/2 πακέτο τυρί κρέμα κλασικό
  • 100 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
  • 2 κουτ.σ.βούτυρο
  • πράσινες ελιές κομμένες σε μικρά κομματάκια
  • 4 φέτες μορταδέλα ψιλοκομμένη
  • 2 κουτ.σ.μαγιονέζα κλασική ή light
  • 1/4 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
  2. Ανοίγουμε κατά μήκος το ψωμί και το αδειάζουμε καλά από την ψίχα του.
  3. Γεμίζουμε όλο το κενό της ψίχας που αφαιρέσαμε με τη γέμιση  χωρίς να μείνουν κενά και το κλείνουμε σαν σάντουιτς.
  4. Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο σφιχτά και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή που θα το σερβίρουμε.(Προτιμότερο να γίνει η προετοιμασία του από την προηγούμενη μέρα).
  5. Την μέρα που θα το σερβίρουμε, το ξετυλίγουμε και με ένα μεγάλο κοφτερό με δόντια μαχαίρι ψωμιού το κόβουμε σε φέτες πάχους 3 εκ.

Νοστιμότατο!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις