Μίνι κρουασάν σοκολάτα-πορτοκάλι
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 12 μικρά στρογγυλά φυλλαράκια σφολιάτας
- μερέντα
- βούτυρο
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 5 φετάκια πορτοκαλιού κομμένα σε κύβους
- άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτή των κρουασάν σοκολάτα-φουντούκι:
- Για κάθε ένα μικρό φυλλαράκι σφολιάτας αναμειγνύουμε 1 κουτ.γλ.βούτυρο με 1 κουτ.γλ.μερέντα.
- Τοποθετούμε από 2 περίπου κυβάκια πορτοκαλιού στο καθένα και 1/2 κουτ.γλ.ξύσμα.
- Ψήνουμε στους 180' βαθμούς σε βουτυρωμένο ταψί για 20' λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με άχνη.
- Εάν θέλουμε εντονότερο άρωμα εκτός από την άχνη ξύνουμε και εξωτερικά λίγο πορτοκάλι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας