Σύκα ψητά
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 20 μικρά σύκα
- 2 κουτ.σ. μέλι
- σκόνη κανέλας
- 5-6 γαρυφαλάκια
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τα σύκα, τα ανοίγουμε στη μέση -ελέγχουμε μην έχουν μέσα κανένα ζωύφιο- και τα τοποθετούμε μέσα σε ταψί χωρίς να τα ξεφλουδίσουμε.
- Περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα..
- Τοποθετούμε διάσπαρτα τα γαρυφαλάκια. συρρικνώνονται Ψήνουμε στους 180' βαθμούς για 20-30 λεπτά , ή έως ότου δούμε να "μαζεύουν και να στεγνώνουν''...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας