Ντοματίνια -"όστρακα"!
Υλικά:
- 25 μικρά ντοματίνια
- 1/2 πακέτο τυρί κρέμα
- κάπαρη
- αλάτι-πιπέρι
- λίγη ρίγανη
- Ανοίγουμε τα ντοματίνια και με ένα μικρό κουταλάκι αδειάζουμε το εσωτερικό.Δεν κόβουμε τα καπάκια τους.
- Γεμίζουμε με το τυρί κρέμα, αλατοπιπερώνουμε λίγο και τοποθετούμε από μία καπαρίτσα!
- Ακουμπάμε τα καπάκια τους πάλι να φαίνονται μισόκλειστα!
- Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη από πάνω τους!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας