Φρουτοσαλάτα!!!
Υλικά:
6 κομμάτια ροδάκινο κομπόστα
2 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο τσαμπί φρέσκια σταφίδα
2 φάκελοι φρουί ζελέ με γεύση φράουλα με βράσιμο
σιρόπι κομπόστας
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το φρουί ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αντικαθιστώντας όμως το 1/2 του νερού που ζητείται για βράσιμο με σιρόπι κομπόστας.
Κόβουμε τα ροδάκινα και τα μήλα σε κύβους.
Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο αφήνουμε 3 λεπτά να κρυώσει λίγο και να αρχίζει ελαφρώς να πήζει.
Μέσα σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε ένα μέρος του ζελέ, έπειτα ρίχνουμε μερικά από τα φρούτα, διάσπαρτα, αφήνουμε πάλι 2 λεπτά, ξανά ρίχνουμε πάλι λίγα φρούτα και συνεχίζουμε τη διαδικασία κατά τον ίδιο τρόπο.
Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε!!!
Σημ.:Εάν θέλουμε αντικαθιστούμε το σιρόπι κομπόστας με χυμό ίδιας κατά προτίμηση γεύσης με το ζελέ π.χ. ζελέ πορτοκάλι με χυμό πορτοκάλι, ζελέ μπανάνα με χυμό μπανάνα κλπ.
6 κομμάτια ροδάκινο κομπόστα
2 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο τσαμπί φρέσκια σταφίδα
2 φάκελοι φρουί ζελέ με γεύση φράουλα με βράσιμο
σιρόπι κομπόστας
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το φρουί ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αντικαθιστώντας όμως το 1/2 του νερού που ζητείται για βράσιμο με σιρόπι κομπόστας.
Κόβουμε τα ροδάκινα και τα μήλα σε κύβους.
Μόλις το ζελέ είναι έτοιμο αφήνουμε 3 λεπτά να κρυώσει λίγο και να αρχίζει ελαφρώς να πήζει.
Μέσα σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε ένα μέρος του ζελέ, έπειτα ρίχνουμε μερικά από τα φρούτα, διάσπαρτα, αφήνουμε πάλι 2 λεπτά, ξανά ρίχνουμε πάλι λίγα φρούτα και συνεχίζουμε τη διαδικασία κατά τον ίδιο τρόπο.
Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε!!!
Σημ.:Εάν θέλουμε αντικαθιστούμε το σιρόπι κομπόστας με χυμό ίδιας κατά προτίμηση γεύσης με το ζελέ π.χ. ζελέ πορτοκάλι με χυμό πορτοκάλι, ζελέ μπανάνα με χυμό μπανάνα κλπ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας