Γλαύκος σαγανάκι!
Υλικά:
- 3 μεγάλα φιλέτα γλάυκου (ψάρι)
- 1 κουτί ντοματοχυμό κλασικό
- 3 κομμάτια πλατιά φέτα
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 φλιτζ.τσ.ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σ. βούτυρο
- 2-3 φύλλα δάφνης
- λίγο αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα το ψάρι και ψήνουμε στο φούρνο μόνα τους για 20 λεπτά στους 180' βαθμούς.
- Βγάζουμε και ρίχνουμε διάσπαρτα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Απλώνουμε πάνω από τα φιλέτα από ένα κομμάτι φέτα.
- Περιχύνουμε με τον ντοματοχυμό, αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς, σκορπαμε τα φύλλα δάφνης και τέλος προσθέτουμε το λάδι.
- Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20-30 λεπτά!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας