Αρμυρό μωσαικό Νο2
Υλικά:
- 1/2 μαύρη μπαγκέτα
- 1 1/2 πακέτο τυρί κρέμα
- 1 κουτ.σ.βούτυρο
- 2 φέτες μορταδέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 3 κουτ.σ.μαγιονέζα
- μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 1/4 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 1/4 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- 1/4 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
- αλατοπίπερο
- Αδειάζουμε το ψωμί από την ψίχα του.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
- Γεμίζουμε το ψωμί με το μείγμα που φτιάξαμε προσέχοντας να μην μείνουν κενά.
- Τυλίγουμε σφιχτά σε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
- Πριν το σερβίρουμε το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 3 εκ. με ένα κοφτερό μεγάλο μαχαίρι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας