Τούρτα καραμέλα!!!
Πανεύκολη!
Υλικά:
- 3 κρέμες γάλακτος 35 %
- 3 φάκελοι topping καραμέλα ζαχαροπλαστικής
- 1 φάκελος σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
- 1 φάκελος σταγόνες κουβερτούρα καραμέλα
- 1/2 φλιτζ. τσ. γάλα
- 3 κουταλιές σ. βότκα ή ουίσκυ
- γλυκά τετράγωνα μπισκότα
- 3 παντεσπάνι με γέυση κακάο σπιτικά ή έτοιμα
- ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σφυχτή σαντιγύ και προσθέτουμε σε αυτές 1 φάκελο topping.Ανακατευουμε έως ότου ομογενοποιηθούν και πάρουν ένα ωχρό χρώμα. Δοκιμάζουμε και αν μας φένεται πικρό ή άγλυκο απλά προσθέτουμε λίγη άχνη.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
- Άνακατεύουμε το γάλα με το ποτό και βρέχουμε τα παντεσπάνι.
- Τοποθετούμε σε πιατέλα, παίρνουμε ένα-ένα τα παντεσπάνι και απλώνουμε ενδιάμεσα, από πάνω και στο πλάι την κρέμα καραμέλα που φτιάξαμε.
- Μόλις ολοκληρώσουμε το στήσιμο της τούρτας, απλώνουμε στην επιφάνειά της τους υπόλοιπους 2 φακέλους topping, πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας και καραμέλας και ...
- στηρίζουμε περιμετρικά με τα μπισκότα!!!
- Βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας