Τούρτα καραμέλα!!!

Πανεύκολη!

Υλικά:
  • 3 κρέμες γάλακτος 35 %
  • 3 φάκελοι topping καραμέλα ζαχαροπλαστικής
  • 1 φάκελος σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
  • 1 φάκελος σταγόνες κουβερτούρα καραμέλα
  • 1/2 φλιτζ. τσ. γάλα
  • 3 κουταλιές σ. βότκα ή ουίσκυ
  • γλυκά τετράγωνα μπισκότα
  • 3 παντεσπάνι με γέυση κακάο σπιτικά ή έτοιμα
  • ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)


Εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σφυχτή σαντιγύ και προσθέτουμε σε αυτές  1 φάκελο topping.Ανακατευουμε έως ότου ομογενοποιηθούν και πάρουν ένα ωχρό χρώμα. Δοκιμάζουμε και αν μας φένεται πικρό ή άγλυκο απλά προσθέτουμε λίγη άχνη.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  2. Άνακατεύουμε το γάλα με το ποτό και βρέχουμε τα παντεσπάνι.
  3. Τοποθετούμε σε πιατέλα, παίρνουμε ένα-ένα τα παντεσπάνι και απλώνουμε ενδιάμεσα, από πάνω και στο πλάι την κρέμα καραμέλα που φτιάξαμε.
  4. Μόλις ολοκληρώσουμε το στήσιμο της τούρτας, απλώνουμε στην επιφάνειά της τους υπόλοιπους 2 φακέλους topping, πασπαλίζουμε με τις σταγόνες σοκολάτας και καραμέλας και ...
  5. στηρίζουμε περιμετρικά με τα μπισκότα!!!
  6. Βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις