Σουδάκια με σιρόπι
Υλικά:
για 30 μεγάλα σου η συνταγή εδώ:
3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
γάλα (όσο απαιτείται για την παρασκευή του άνθους αραβοσίτου ανά φάκελο)
ξύσμα από 1 λεμόνι
χρωματιστή τρούφα
Για το σιρόπι:
1 φλιτζ. τσ. νερό
2 φλιτζ. τσ. ζάχαρη
φλούδα λεμονιού
1 βανίλια
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι. Αφήνουμε να πάρουν βράση.Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε ελαφρώς να χλιαρίνει.
- Παρασκευάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτοντας και το ξύσμα.
- Ανοίγουμε ένα ένα τα σου και τα γεμίζουμε με την κρέμα που φτιάξαμε.
- Τοποθετούμε σε πιρέξ και περιχύνουμε με κουτάλι προσεχτικά το σιρόπι μέχρι να μουσκέψουν.
- Πασπαλίζουμε με τη τρούφα και..
- βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν!!!
Καλή σας επιτυχία
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας