Γίνετε μέλος του blog μας

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Κοτόπουλο αλά κρέμ!!!





Υλικά για δύο άτομα:
  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου τεμαχισμένα σε μπουκίτσες
  • 1 κρέμα γάλακτος light για μαγειρική
  • 1/2 φλιτζ. τσ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 χούφτα τριμμένη γραβιέρα ή σκληροτύρι (όχι πολύ αρμυρά)
  • 2 κουτ. σ. μουστάρδα
  • 1/2 πορτοκαλί πιπεριά σε κύβους
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά σε κύβους
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 κουτ. σ. βούτυρο

Εκτέλεση:
  1. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τις μπουκιές κοτόπουλου.Αφήνουμε να ασπρίσουν απ' όλες τις μεριές.Εάν παραμείνει περίσσιο βούτυρο, στραγγίζουμε προσεχτικά.
  2. Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
  3. Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και λίγο πριν σβήσουμε τελείως προσθέτουμε τελευταία και τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά.
  4. Σερβίρουμε ζεστό!!!

Καλή σας όρεξη!!!

Σημ.: Αυτό το φαγάκι ταιριάζει ιδανικά με πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας