Cake-Pops
Φτιαγμένα με πολύ αγάπη για τον ανηψιό που έκλεισε το 1ο του έτος και αύριο θα κάνει το πάρτυ του!!!!
Υλικά για15 κομμάτια λευκών cake-pops:
200 γρ. κέικ βανίλιας
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
200 γρ. λευκή κουβερτούρα
τριμμένα σφολιατίνια για στόλισμα (ή τρούφα)
Υλικά για 15 κομμάτια σοκολατένιων cake-pops:
200 γρ. κέικ σοκολάτας
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
200 γρ. κουβερτούρτα σκούρας σοκολάτας
χρωματιστά ζαχαρωτά (ή τρούφα) για το στόλισμα
Εκτέλεση:
- Σε ξεχωριστά μπολ θρυμματίζουμε τα κέικ να γίνουν τελείως ψιχουλιαστά.
- Βάζουμε το τυρί κρέμα και ζυμώνουμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε 2 εύπλαστες ζύμες (η μία λευκή και η άλλη σοκολατένια).
- Λιώνουμε σε ξεχωριστά μπεν μαρί τη λευκή και τη σκούρα κουβερτούρα και βουτάμε τα λευκά μπαλάκια μέσα στη λευκή κουβερτούρα και ομοίως βουτάμε τα σκούρα μπαλάκια στη σκούρα κουβερτούρα.
- Στρώνουμε σε ταψιά ή λαμαρίνες αντικολλητικό χαρτί και αραδειάζουμε με απόσταση τις μπαλίτσες.
- Αφήνουμε να στεγνώσουν εντελώς κι έπειτα τα βουτάμε με τις τρούφες ή τα τριμμένα σφολιατίνια.
- Τρυπάμε στην πίσω πλευρά τους από ένα καλαμάκι και μετά τα τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη ή άλλο υλικό περιτυλίγματος τροφίμων.
- Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε!!!!
Καλή σας επιτυχία!!!!
Πολλά φιλιά :*
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας