Λαδοτυρομπούρεκα ! ! !
Πανεύκολα και πεντανόστιμα! ! !
Υλικά:
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κρόκος αυγού
- 1 φλιτζ.φέτα καλά θρυμματισμένη
- 3 κουτ.σ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 κουτ.γλ. αλάτι
- 2 κούπες αλεύρι απ
Εκτέλεση:
- Η διαδικασία απλούστατη: Ανακατεύουμε καλά το λάδι με το γιαούρτι, το αλάτι και τον κρόκο κι έπειτα προσθέτουμε τα τυριά και σιγά σιγά το αλεύρι (ενδεχομένως να χρειαστεί περισσότερο) ζυμώνοντας μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 20' λεπτά να σφίξει η ζύμη και πλάθουμε πιτάκια. Τα βάζουμε σε ταψί αλάδωτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180' βαθμούς στον αέρα για 20' λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας