Πίτσα με τορτίγια!!!
Υλικά για 3 πίτσες:
Εκτέλεση:
Σημ.:Μόλις βγουν από το φούρνο μπορούμε να τις ρολάρουμε και να έχουμε κρέπες αρμυρές της στιγμής!
- 3 πίτες τορτίγιας
- σάλτσα κέτσαπ ή από φρέσκες ντομάτες αλεσμένες με λίγη ζάχαρη και αλάτι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή αλεσμένο στο μούλτι
- γκούντα τριμμένο
- 1 σφιχτή ντομάτα ψιλοκομμένη ή κομμένη σε λεπτές ροδέλες
- πάριζα κομμένη σε μικρά κομματάκια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ρίγανη
- λίγο βούτυρο
- αλάτι
Εκτέλεση:
- Βουτυρώνουμε το σκεύος που θα τις ψήσουμε.
- Απλώνουμε τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουμε στους 180' βαθμούς στο φούρνο για 10' λεπτά(δεν χρειάζεται παραπάνω γιατί είναι πολύ λεπτή η τορτίγια) και σερβίρουμε ζεστή.
Σημ.:Μόλις βγουν από το φούρνο μπορούμε να τις ρολάρουμε και να έχουμε κρέπες αρμυρές της στιγμής!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας