Μηλομελιτίνια!
Υλικά:
- 10 τετράγωνα μικρά φύλλα σφολιάτας
- 2 μεσαία μήλα αλεσμένα στο μούλτι
- 4 κουτ. σ. μέλι
- 1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
- Σια μια λεκάνη προσθέτουμε τα αλεσμένα μήλα μαζί με το μέλι, το βούτυρο και 2 πρέζες κανέλα.Ανακατεύουμε.
- Πιάνουμε ένα ένα τα σφολιατάκια και τα γεμίζουμε με 1 γεμάτο κουτ. γλ. γέμιση.
- Τα διπλώνουμε σε τρίγωνα και ενώνουμε τις άκρες τους.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και τα βάζουμε μέσα όχι κολλητά μεταξύ τους.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 180' βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζουμε και αφήνουμε μέσα στο ταψί μέχρι να κρυώσουν.
- Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα!
ωωωωωωωωω!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή