Μιλκ-σέικ σοκολάτα-βανίλια/Chocolate-vanilla milk-shake


Για σας κυρίες και κύριοι ( ωχ πολύ επίσημα ξεκίνησα σήμερα σε σύγκριση με την τόσο απλή και παιχνιδιάρικη συνταγή που θα ακολουθήσει)..!

Στη σημερινή μας συνταγή θα σας δείξω πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι υπέροχο και νόστιμο milk-shake και μάλιστα με 2 γεύσεις που ταιριάζουν πολύ, το γνωστό δίδυμο σοκολάτας-βανίλιας!



Τα υλικά του απλά όσο και η διαδικασία του:

Για 2 άτομα θα χρειαστούμε:
400 ml γάλα φρέσκο light
2 μπάλες παγωτό σοκολάτα
2 μικρές μπάλες παγωτό βανίλια
σιρόπι σοκολάτας
παγάκια
πολύχρωμη τρούφα ή άλλα αντίστοιχα ζαχαρωτά 

Εκτέλεση:
  • Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα μαζί με το παγωτό σοκολάτας να χτυπηθούν και να ενωθούν μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο σοκολατένιο μείγμα.
  • Σε 2 μεγάλα ψηλά ποτήρια ροφημάτων, περιχύνουμε στα πλαϊνά τους από μια δόση σιρόπι σοκολάτας και ρίχνουμε κι από 1-2 παγάκια στο καθένα.
  • Στο επόμενο στάδιο έχουμε δύο επιλογές: Είτε ρίχνουμε στον πάτο του κάθε ποτηριού από 1 μπάλα παγωτό βανίλια κι έπειτα γεμίζουμε με το μείγμα σοκολάτας γαρνίροντας με τα ζαχαρωτά την επιφάνεια, είτε γεμίζουμε πρώτα με το μείγμα σοκολάτας (όχι ξέχειλα) ώστε να ρίξουμε από πάνω να βυθιστεί το παγωτό βανίλιας και έπειτα γαρνίρουμε με τα ζαχαρωτά (εγώ προτίμησα τον δεύτερο τρόπο).
  • Έτοιμο!


Καλή σας απόλαυση! Τη δροσιά του να έχετε!!!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις