Κοτολέτες αλα κρεμ με μπέικον και τυρί

Γεια σας φίλοι μου!
Πεινάσατε και δεν έχετε μπροστά σας άνεση χρόνου για μαγείρεμα? Είστε φοιτητής, εργένης κλπ? Γιαααα δοκιμάστε παρακαλώ την συνταγή μου η οποία έγινε  εντελώς στην τύχη μέσα σε λιγότερο από 10' λεπτά!!! Και αν δεν σας αρέσει γευστικά, τότε γράψτε μου τα παράπονά σας παρακαλώ σε σχόλιο!!! :D




Υλικά:
2 κοτολέτες (χρησιμοποίησα κατεψυγμένες που δεν χρειάζονται ξεπάγωμα)
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (προτίμησα light)
1 κουτ.σ. μαργαρίνη
1/2 φλιτζ.τσ. γκούντα τριμμένο
πάπρικα γλυκιά
αλάτι-πιπέρι
μουστάρδα για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζουμε τις κοτολέτες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (συνήθως απαιτούν ένα 3λεπτο τηγάνισμα κι απ΄τις 2 μεριές τους) και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Στο μεταξύ έχουμε λιώσει σε μια μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε για λίγο το μπέικον ίσα ίσα να αφήσει το λίπος του.
  3. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το αλατοπίπερο (σύμφωνα με τα γούστα μας η ποσότητά τους) και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει μια βράση και να δέσει.
  4. Περιχύνουμε τη σάλτσα με το μπέικον πάνω απ΄τις κοτολέτες, ρίχνουμε 2 πρέζες πάπρικα,  πασπαλίζουμε το τυρί και γαρνίρουμε με μουστάρδα!!!Ιδανικά τις συνοδεύουμε με σαλάτα μαρουλιού!!!


Καλή σας όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις