Τα δώρα μας για το giveaway!!!






Aγαπημένοι φίλοι των "λιχουδιών"!!!
Μέχρι και τις 20 του μηνός μπορείτε να λαμβάνετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας!!!'
Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να μου γράφετε το μικρό σας όνομα, το αρχικό του επιθέτου σας και το νομό σας διαφορετικά θα είναι δύσκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας!!!!

Πέρα από αυτό, θα ήθελα να σας δείξω και τα δωράκια τα οποία θα κερδίσουν οι 3 τυχεροί μας!

Ο πρώτος νικητής θα αποκτήσει έναν πολυτελή τόμο γαστρονομίας από τις εκδόσεις  Εxit γραμμένο από τον διακεκριμένο σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο. Μέσα από τις σχεδόν 155 σελίδες του θα πάρετε ιδέες για νόστιμα ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως γεύματα και γλυκά με μια πιο μοντέρνα και συνάμα gourmet ματιά!!! Μάλιστα ο σεφ φωτογραφίζεται με πολύ χιούμορ παρέα με Έλληνες διασήμους οι οποίοι μάλιστα αφήνουν και την υπογραφή τους!!!! Μαζί θα του αποσταλεί μια γιορτινή ποδιά κουζίνας κι ένα πουγκάκι με το γουράκι των Λιχουδιών και ένα χειροποίητο γούρι για το 2014!

Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητές μας θα παραλάβουν ένα σετ με εργαλεία κουζίνας τα οποία αποτελούνται από μία αντικολλητική ταρτιέρα σιλικόνης, μια μεγάλη τρυπητή σπάτουλα με χειμωνιάτικη φιγούρα, μια ποδιά κουζίνας κι ένα σετάκι με κουπ-πατ σε όμορφα σχέδια. Βεβαίως παρέα τους θα υπάρχει και το πουγκί με τα γούρια μας!!!!


Αυτά φίλοι μου καλοί!!!!

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή αντάμωση πάλι σε λίγες μέρες με τη κλήρωσή μας!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις