Γίνετε μέλος του blog μας

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Παγωτό κακάο με λευκή σοκολάτα και σιρόπι !!!

Πανεύκολο, χορταστικό, μαλακό και κρεμμώδες παγωτό που θα λατρέψετε!
Δεν απαιτεί ενδιάμεσα ανακατέματα διότι από μόνο του γίνεται πολύ μαλακό χωρίς να κρυσταλλώνει!!!





















Υλικά:
2 κονσέρβες φυτική σαντιγί
2 ζαχαρούχα γάλατα
2 κουτιά εβαπορέ γάλα
1/2 σακουλάκι κακάο άγλυκο
2 κάψουλες εσάνς βανίλια
1 μεγάλη λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
2 κουτ.σ. σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση:

  1. Έχουμε βάλει στο ψυγείο για 2 ώρες όλες τις κονσέρβες. Χτυπάμε πρώτα τις φυτικές σαντιγί στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ να διπλασιαστούν και να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και τα εβαπορέ γάλατα, χαμηλώνουμε στο μέτριο την ταχύτητα του μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να γίνουν όλα μαζί μια παχύρρευστη κρέμα.
  3. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τις βανίλιες και το κακάο.
  4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο σκεύος που κουμπώνει καλά με καπάκι.
  5. Ρίχνουμε το σιρόπι και τη σπασμένη σοκολάτα ανακατεύοντας απαλά με ένα κουτάλι.
  6. Αφήνουμε 4-5 ώρες να παγώσει το παγωτάκι μας και το σερβίρουμε με όποια γαρνιτούρα τραβάει η όρεξη μας!!!

Καλή σας απόλαυση!!!

2 σχόλια:

  1. Τι το ηθελα κ ανοιξα τον υπολογιστη νυχτιατικα?? Αχ αχ αχ.. Τι ΥΠΕΡΟΧΟ παγωτο ειναι αυτο Μαριφανη μου??!! Ξερω τι θα ονειρευτω αποψε..το παγωτακι σου σε τεραστια εκδοση!!:-D
    Πρεπει να ειναι νοστιμοτατο!!!! Ολα τα υλικα του μου αρεσουν πολυ!
    Κ καταχαρηκα που δεν χρειαζεται τακτο ανακατεμα κ κυριως που δεν κρυσταλλωνει!! Μπηκε αμεσως στις sos, κατεπειγουσες συνταγες!!
    Να εχεις υπεροχο βραδυ!!..Κ εγω παω να δω το 'παγωτενιο' ονειρο μου!
    Σε φιλω πολυ πολυ!
    Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω είναι ένα "είδος" παγωτού που αγαπούν όλες οι ηλικίες λόγω σύστασης! Προτείνω να κάνεις 2διπλή δόση διότι είναι ευκολοφάγωτο! Η δοσολογίες που αναφέρω εγώ μας βγάζουν περίπου 1 1/2 λίτρο ή όσο ένα μεσαίο περίπου τάπερ έτοιμων παγωτών! Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας