Κοτόπουλο σαγανάκι ! ! !
Πανεύκολο, απλό και πολύ γρήγορο!!!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Σερβίρεται ζεστό!!!
ΣΗΜ.:Η μουστάρδα μπορεί να αντικατασταθεί με λίγη κέτσαπ, ιδανικά αρωματική.
Υλικά:
- 2 φιλέτα στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομματάκια
- 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
- 2 κουτ.σ. βούτυρο (εγώ χρησιμοποιώ με γιαούρτι)
- 1 κουτ.σ. μουστάρδα απαλή
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 1/2 κούπα ρεγκάτο τριμμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνουμε τα κομματάκια κοτόπουλου.
- Λιώνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο, ανακατεύουμε τη μουστάρδα και σοτάρουμε τα κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Λίγο πριν εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε τη μισή ποσότητα τυριού και ανακατεύουμε να πάει παντού.
- Τέλος πασπαλίζουμε και την επιφάνεια του κοτόπουλου με το υπόλοιπο τυρί να λιώσει και τρίβουμε λίγο επιπλέον πιπέρι!!!
Σερβίρεται ζεστό!!!
ΣΗΜ.:Η μουστάρδα μπορεί να αντικατασταθεί με λίγη κέτσαπ, ιδανικά αρωματική.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας