Γίνετε μέλος του blog μας

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Χλιαρή γαριδοσαλάτα με μαυρομάτικα! ! !



Υλικά:
  • 500 γρ. μικρές/μεσαίες γαρίδες χωρίς κέλυφος
  • 1 πακέτο μαυρομάτικα φασολάκια
  • 4 πατάτες βρασμένες και καλά στραγγισμένες
  • ελιές καλαμών απύρηνες
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό βράζουμε τα φασολάκια, αφαιρώντας τον αφρό όποτε χρειάζεται. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ένα ξεχωριστό σκεύος βράζουμε και τις γαρίδες σε μπόλικο νερό που έχουμε προσθέσει 3 κουτ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ασπρίσουν, στραγγίζουμε.
  3. Κόβουμε τις βραστές πατάτες σε χοντρούς κύβους και τις ανακατεύουμε με τα φασολάκια, τις γαρίδες, τις ελιές και το κρεμμύδι.
  4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
  5. Σερβίρουμε χλιαρή !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας