Γίνετε μέλος του blog μας

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Ανοιχτό τοστ φούρνου ! ! ! ! ! !







Υλικά:

  • 12 φέτες ψωμί για τοστ σταρένιο
  • 1 αυγό
  • 1/2 ποτήρι φρέσκο γάλα
  • 1 ντομάτα σφιχτή κομμένη σε ροδέλες
  • 12 φέτες τυρί gouda για τοστ
  • 12 φέτες ζαμπόν
  • κέτσαπ
  • αλάτι-πιπέρι
  • επιπλέον gouda τριμμένο (προαιρετικά)



Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο.
  2. Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις φέτες ψωμιού τη μία δίπλα στην άλλη.
  3. Αλείφουμε με λίγη κέτσαπ, απλώνουμε από μία φέτα ζαμπόν, ντομάτα και τυρί.
  4. Περιχύνουμε με το μείγμα αυγού-γάλακτος-αλάτι-πιπέρι.
  5. Εάν θέλουμε πασπαλίζουμε από πάνω και λίγο τυρί τριμμένο.
  6. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180' βαθμούς για 15' λεπτά και σερβίρουμε ζεστά! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας