Γίνετε μέλος του blog μας

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Κρέμα αραβοσίτου με μπισκότα και μπανάνα!

Όσο χειμωνιάζει, με έχει πιάσει μια μανία με τις ζεστές κρεμούλες αραβοσίτου...Γι' αυτό και κάθε φορά κάνω διάφορους συνδυασμούς με βάση αυτές τις κρέμες...Ο αποψινός μου πειραματισμός είναι κρέμα με μπισκότα πτι-μπερ και φρέσκια μπανάνα, ένας πολύ επιτυχημένος συνδυασμός για ακόμη μια φορά :p


Υλικά για 8 μπολ:

  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια όχι στιγμής
  • γάλα όσο απαιτείται από τις οδηγίες παρασκευής της κρέμας
  • 1 μπανάνα
  • ζάχαρη -//- -//-
  • 8 μπισκότα πτι-μπερ κοπανισμένα
  • κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

  1. Αλέθουμε την μπανάνα στο μούλτι και την κάνουμε πουρέ.
  2. Ετοιμάζουμε την κρέμα όπως μας ζητάνε οι οδηγίες του φακέλου.Μόλις είναι έτοιμη αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον πουρέ μπανάνας και τα μπισκότα.
  3. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια ξύλινη κουτάλα να ομογενοποιηθούν τα υλικά με την κρέμα.
  4. Μοιράζουμε την κρέμα μέσα στα μπολάκια και...
  5. πασπαλίζουμε με την κανέλα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας