Λυχνάρια με μπανάνα και σοκολάτα

Υλικά:
  • 10 μικρά τετράγωνα σφολιατάκια
  • 1 μπανάνα κομμένη σε λεπτές φετούλες
  • μερέντα
  • βούτυρο
  • τριμμένο μπισκότο
  • σοκολάτα ρόφημα σε σκόνη
Εκτέλεση:
  1. Παίρνουμε ένα ένα τα σφολιατάκια και αλείφουμε στο κέντρο τους λίγο βούτυρο.
  2. Βουτάμε μία μία φετούλα μπανάνας μέσα στη μερέντα.
  3. Γεμίζουμε κάθε σφολιατάκι με 2-3 φετούλες και με τριμμένο μπισκότο.
  4. Πιάνουμε και τις 4 γωνίες καθενός από αυτά και τις ενώνουμε.
  5. Τις "τσιμπάμε" προς τα έξω ώστε να σχηματιστεί μια κορυφή.
  6. Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180' βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  7. Βγάζουμε και έτσι όπως είναι ζεστά τα πασπαλίζουμε με το κακάο!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις