Γίνετε μέλος του blog μας

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μίνι κρουασάν σοκολάτα-πορτοκάλι

Υλικά:
  • 12 μικρά στρογγυλά φυλλαράκια σφολιάτας
  • μερέντα
  • βούτυρο
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • 5 φετάκια πορτοκαλιού κομμένα σε κύβους
  • άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:
  1. Η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτή των κρουασάν σοκολάτα-φουντούκι:
  2. Για κάθε ένα μικρό φυλλαράκι σφολιάτας αναμειγνύουμε 1 κουτ.γλ.βούτυρο με 1 κουτ.γλ.μερέντα.
  3. Τοποθετούμε από 2 περίπου κυβάκια πορτοκαλιού στο καθένα και 1/2 κουτ.γλ.ξύσμα.
  4. Ψήνουμε στους 180' βαθμούς σε βουτυρωμένο ταψί για 20' λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  5. Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με άχνη.
  6. Εάν θέλουμε εντονότερο άρωμα εκτός από την άχνη ξύνουμε  και εξωτερικά λίγο πορτοκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας