Μηλομελιτίνια!

Υλικά:
  • 10 τετράγωνα μικρά φύλλα σφολιάτας
  • 2 μεσαία μήλα αλεσμένα στο μούλτι
  • 4 κουτ. σ. μέλι
  • 1 γεμάτη κουταλιά βούτυρο
  • ζάχαρη άχνη
  • κανέλα
Εκτέλεση:
  1. Σια μια λεκάνη προσθέτουμε τα αλεσμένα μήλα μαζί με το μέλι, το βούτυρο και 2 πρέζες κανέλα.Ανακατεύουμε.
  2. Πιάνουμε ένα ένα τα σφολιατάκια και τα γεμίζουμε με 1 γεμάτο κουτ. γλ. γέμιση.
  3. Τα διπλώνουμε σε τρίγωνα και ενώνουμε τις άκρες τους.
  4. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και τα βάζουμε μέσα όχι κολλητά μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180' βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  6. Τα βγάζουμε και αφήνουμε μέσα στο ταψί μέχρι να κρυώσουν.
  7. Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Δημοφιλείς αναρτήσεις