Γίνετε μέλος του blog μας

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σαλάτα του Σεφ!

Υλικά:
  • 2 μεγάλες σφιχτές ντομάτες κομμένες
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε μισοφέγγαρα
  • 5 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους
  • 250 γρ. τυρί γκούντα ή ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κουτ.σ.μαγιονέζα
  • 4 κουτ.σ.κέτσαπ
  • λίγο αλάτι
  • 2 αυγά βρασμένα σφιχτά και κομμένα σε ροδέλες
Εκτέλεση:
  1. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ να γίνει μία ροζ σως προσθέτοντας και λίγο αλάτι.
  2. Σε μία σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός του τυριού, αλατίζοντάς τα κι αυτά ελαφρώς.
  3. Ανακατεύουμε απαλά να σκορπίσουν τα υλικά.
  4. Πασπαλίζουμε το τυρί πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε τη σως από πάνω του. Απλώνουμε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι.
  5. Γαρνίρουμε με τις φέτες αυγού και με λίγη πιπερίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας