Γλαύκος σαγανάκι!


Υλικά:
  • 3 μεγάλα φιλέτα γλάυκου (ψάρι)
  • 1 κουτί ντοματοχυμό κλασικό
  • 3 κομμάτια πλατιά φέτα
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 φλιτζ.τσ.ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σ. βούτυρο
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • λίγο αλατοπίπερο

Εκτέλεση:
  1. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα το ψάρι και ψήνουμε στο φούρνο μόνα τους για 20 λεπτά στους 180' βαθμούς.
  2. Βγάζουμε και ρίχνουμε διάσπαρτα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Απλώνουμε πάνω από τα φιλέτα από ένα κομμάτι φέτα.
  4. Περιχύνουμε με τον ντοματοχυμό, αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς, σκορπαμε τα φύλλα δάφνης και τέλος προσθέτουμε το λάδι.
  5. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20-30 λεπτά!!!
 Σημ.:Τα πνευματικά δικαιώματα της συνταγής είναι του μπαμπά μου :)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις