Αρμυρό μωσαικό Νο2

Υλικά:
  • 1/2 μαύρη μπαγκέτα
  • 1 1/2 πακέτο τυρί κρέμα
  • 1 κουτ.σ.βούτυρο
  • 2 φέτες μορταδέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια
  • 3 κουτ.σ.μαγιονέζα
  • μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/4 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 1/4 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 1/4 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
  1. Αδειάζουμε το ψωμί από την ψίχα του.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
  3. Γεμίζουμε το ψωμί με το μείγμα που φτιάξαμε προσέχοντας να μην μείνουν κενά.
  4. Τυλίγουμε σφιχτά σε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
  5. Πριν το σερβίρουμε το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 3 εκ. με ένα κοφτερό μεγάλο μαχαίρι.
Ωραιότατο!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις