Τούρτα ροδάκινο
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 φυτική σαντυγί σε κονσέρβα
- 2 βανίλιες άρωμα
- 3 παντεσπάνι με γεύση βανίλια
- 1/2 φλιτζ. γάλα
- λίγο ουίσκι
- 1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινο
- 2 ροδάκινα κομμένα σε ροδέλες
- μαρμελάδα κεράσι
- μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε πρώτα τη σαντυγί να διογκωθεί αρκετά και έπειτα ανακατεύουμε με το ζαχαρούχο και τις βανίλιες
- Ανακατεύουμε το γάλα με το ουίσκι και λίγο από το ζουμί της κομπόστας και βρέχουμε τα παντεσπάνι.
- Παίρνουμε το 1/3 της κρέμας και το ανακατεύουμε με μία κουταλιάς της σούπας μαρμελάδα και το απλώνουμε πάνω από το πρώτο παντεσπάνι
- Βάζουμε το δεύτερο παντεσπάνι, ρίχνουμε άλλο 1/3 της κρέμας και απλώνουμε διάσπαρτα λίγα κομματάκια ροδάκινο.
- Ακολουθεί και το τελευταίο παντεσπάνι.
- Έπειτα απλώνουμε ομοιόμορφα την υπόλοιπη κρέμα που έχει απομείνει.
- Στολίζουμε την τούρτα με τα υπόλοιπα ροδάκινα, τα βύσσινα κομπόστα και λίγο τριμμένο μπισκότο
- Στηρίζουμε περιμετρικά την τούρτα με μπισκότα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας