Τούρτα Κακάο
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 φυτική σαντυγί σε κονσέρβα
- 4 κουτ. της σούπας κακάο άγλυκο
- 3 παντεσπάνι σοκολάτας σπιτικά ή έτοιμα
- 1/2 κούπα γάλα
- 2 κουταλιές σούπας βότκα
- Σιρόπι καραμέλας ή 1 topping caramel
- Σοκολάτα γάλακτος σε σταγόνες
- Κερασάκια μαρασκίνο
- Χρωματιστή τρούφα
- Μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το γάλα με τη βότκα και μουσκεύουμε τα παντεσπάνι.
- Χτυπάμε με το μίξερ τη σαντιγύ μέχρι να διογκωθεί, έπειτα ρίχνουμε το ζαχαρούχο και τελευταίο το κακάο.
- Απλώνουμε τις στρώσεις ανάμεσα από κάθε παντεσπάνι, εξωτερικά της τούρτας και στα πλαινά.
- Κολλάμε στα πλαινά της τούρτας τα μπισκότα.
- Ρίχνουμε περιμετρικά της τούρτας σιρόπι καραμέλας, όπως επίσης και στο κέντρο με τη βοήθεια ενός κουταλιού για να γίνει ένα ακανόνιστο κυματιστό σχέδιο μαζί με την κρέμα από κάτω.
- Στολίζουμε με τα κερασάκια και
- Πασπαλίζουμε με τις σταγόνες και την τρούφα!!!
poly omorfes tourtes geia sta xeria sou!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήSas eyxaristw polu nasaste kala!
ΑπάντησηΔιαγραφή