Χρυπάμε τη σαντυγί στο μίξερ μέχρι να διογκωθεί, σιγά σιγά το ζαχαρούχο και μετά τις βανίλιες.
Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε το γάλα με το ουίσκι ή το κονιάκ για να γίνει το σιρόπι
Βράζουμε ελαφρώς τα αμύγδαλα και τα χοντροκόβουμε
Χωρίζουμε σε τρία μέρη το παντεσπάνι και τα βρέχουμε με το σιρόπι
Παίρνουμε το πρώτο βρεγμένο παντεσπάνι και απλώνουμε το 1/3 της κρέμας μας
Κόβουμε μερικές από τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε λίγα πάνω στην κρέμα
Βάζουμε το δεύτερο παντεσπάνι και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.
Μετά το τρίτο παντεσπάνι, απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα που έχει απομείνει να πάει και στα πλαινά και ενώνουμε και τα μπισκότα για "αντιστήριξη".
Στολίζουμε από πάνω με ολόκληρες φράουλες και με τη μαρμελάδα τριγύρω τους και
τέλος πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και την τρούφα!!!
Έιμαι περίφανη που χρησιμοποιήθηκε η κουζίνα μου για την παρασκευή αυτής της καταπληκτικής τούρτας φράουλα.
ΑπάντησηΔιαγραφή